Gratis verzending binnen Nederland & Belgie vanaf €50,- 

Geinspireerd door jou! Uitgewerkt voor het ultieme thuis gevoel.

Wat is FEEL?

FEEL furniture is ontstaan uit de passie en talenten van jonge ondernemers. Jonge krachten die samen zijn gekomen met de missie om stijlvolle, functionele meubels te ontwerpen passend voor deze tijd. Door deel uit te maken van iedere stap in het proces zorgen wij voor de hoogste kwaliteit en de mooiste designs. En dat is ons gelukt! Daar voelen wij ons goed bij.. en daarom FEEL Furniture!

Het concept

Hoe onderscheiden wij onszelf van de rest? Dit doen we door met een jong team de volledige controle te hebben. We geven niets uit handen en zijn overal bij betrokken. Van het ontwerpen van de meubels, kiezen van het stof tot aan het bezorgen bij jou thuis! Hierdoor kunnen wij garanderen dat we alleen maar het allerbeste aanbieden en het ultieme thuisgevoel creëren. Dat is waar FEEL voor staat!

Geschiedenis & gedachte

Het begon allemaal in 2010 met een groepje passievolle studenten die vonden dat er verandering moest komen in de traditionele meubelmarkt. Trendy meubels van hoge kwaliteit waren niet te betalen en betaalbare meubels miste stijl en kwaliteit. Dit kon anders vonden wij en hier gingen wij iets aan doen! Na 6 jaar lang onderzoek te hebben gedaan en de wereld over te reizen, opzoek naar de beste fabrieken en materialen klikte het opeens allemaal. Door de gebundelde kracht van het team zouden wij iedere stap van het proces van dichtbij gaan managen. En dat is precies wat we hebben gedaan. Zo ontstond in 2016 FEEL Furniture! Opgericht voor jou!

Team

Wij, het team van FEEL furniture, een stel ambitieuze energieke ondernemers hebben elkaar gevonden in de passie en de wens om trendy en kwalitatief hoogwaardige meubels te ontwerpen, te produceren en aan de klant te leveren tegen een aantrekkelijke prijs.

De uiteenlopende kwaliteiten en professionele inzichten binnen ons team houden het in balans en scherp. Wij zijn altijd in beweging, werken aan nieuwe ontwerpen, zijn op zoek naar nieuwe ketenpartners en verrassende materialen om FEEL producten mee te creëren….voor jou!

We FEEL!

ONS ASSORTIMENT

Met ons brede assortiment kwaliteitsproducten willen we vernieuwen en verrassen. We zijn altijd op zoek naar dat nieuwe product of ontwerp dat onze collectie verrijkt en jou verrast.

Zitten wij te slapen en zien wij iets over het hoofd? Schudt ons dan vooral wakker en stuur ons een berichtje. Is het echt zo’n goed idee? Wie weet nemen wij het op in onze collectie en is het eerste exemplaar dan wel voor jou!

MAteriaal & Onderhoud

Met vakkennis en de grootste zorg kiezen wij de materialen voor onze ontwerpen. Hiermee houden we rekening met jouw wensen en gemak. Het moet niet alleen mooi zijn en passen bij het ontwerp, maar ook sterk en praktisch. Daar testen we ze ook op!

Alleen de beste materialen vind je terug in onze meubels, dat beloven we!